Administratorul cafenelei „LA SOACRA”, condamnat la 6 ani de închisoare

  • 26 Decembrie 2016 10:44
Administratorul cafenelei „LA SOACRA”, condamnat la 6 ani de închisoare

Andrei Iarîna, administratorul cafenelei "La soacră", care a fost a fost incendiată în luna ianuarie din cauza unei explozii a buteliei de gaz, a fost condamnat la șase ani de închisoare.

Aceeași pedeapsă a primit și funcționarul responsabil de apărarea împotriva incendiilor, Sergiu Popel, transmite Infotag. În termenul detenției se include și perioada aflării lor în arest preventiv și arest la domiciliu.

Angajatul Centrului Municipal de Sănătate Publică, Vasile Toma, a primit doi ani de închisoare cu suspendare, fiind obligat să nu părăsească țara până la definitivarea sentinței. Ludmila Boșcălean, specialist în cadrul Direcției municipale Comerț, a fost achitată.

În mai 2016, Alina Iarîna, celălalt administrator al cafenelei "La soacra", a primit o pedeapsă de închisoare pe un termen de patru ani și o lună. Localul "La Soacră" a fost incendiat pe 9 ianuarie din cauza unei explozii a buteliei de gaz, folosită ilicit la bucătăria cafenelei. În rezultat, patru oameni au murit, iar alți 13 au fost răniți.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:3,6 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău