Administrația de Stat a Drumurilor a recepționat traseul Bălți – Fălești – Sculeni, după efectuarea lucrărilor de reparație

  • 27 Decembrie 2023 16:22
Administrația de Stat a Drumurilor a recepționat traseul Bălți – Fălești – Sculeni, după efectuarea lucrărilor de reparație

A avut loc recepția finală a drumului național R16 Bălți – Fălești – Sculeni, Lotul 2, după încheierea perioadei de remediere a defectelor, arată un comunicat al Administrației de Stat a Drumurilor.

Comisia a stabilit că notificările de la recepția la terminarea lucrărilor au fost remediate de către antreprenorul Impresa Pizzarotti în conformitate cu specificațiile contractuale.
 
Pentru locuitorii satelor Călugăr, Frumușica, Bocșa, Vrănești, Taxobeni, Gherman și Sculeni, sectorul de drum reabilitat înseamnă acces către gospodării, treceri de pietoni, în special în zona școlilor și grădințelor.
 
Lungimea sectorului de drum reabilitat este 29,21 km.
 
Suntem recunoscători Băncii Europene pentru Investiții, pentru sprijinul financiar acordat în realizarea acestui proiect, care contribuie semnificativ la dezvoltarea infrastructurii rutiere și îmbunătățirea calității vieții comunităților noastre.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:69 %
Vint:1,03 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
19
Wed
10
Arhivă Radio Chișinău