Acțiuni de salubrizare a parcurilor, scuarurilor, aleilor și a teritoriilor instituțiilor de învățământ, organizate la Chișinău

  • 21 Octombrie 2022 10:02
Acțiuni de salubrizare a parcurilor, scuarurilor, aleilor și a teritoriilor instituțiilor de învățământ, organizate la Chișinău

Primăria capitalei va organiza mâine o acțiune de salubrizare a parcurilor, scuarurilor, aleilor și a teritoriilor instituțiilor de învățământ, transmite MOLDPRES.

Potrivit autorităților, la ea vor participa serviciile municipale de profil, preturile de sector în comun cu Uniunea Națională a Studenților și Tineretului din Moldova, precum și voluntarii, scrie sursa citată.

Printre locațiile unde se va desfășura acțiunea de salubrizare se numără: parcul „Valea Trandafirilor”, pădurea-parc „Butoiaș”, „La Izvor”, „Valea Morilor”,  pădurea-parc Râșcani și scuarul Ginta Latină.

Primăria capitalei a făcut un apel către locuitorii orașului, asociațiile obștești, gestionarii fondului locativ și agenții economici să participe la salubrizarea curților blocurilor de locuit, a clădirilor pe care le dețin sau în care își desfășoară activitatea. Ulterior, serviciile municipale specializate vor evacua deșeurile vegetale colectate.

Campania de salubrizare de toamnă se desfășoară în capitală în perioada 12 septembrie - 30 noiembrie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:4,63 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău