Acte falsificate, motiv de neautorizare a trecerii frontierei pentru trei străini

  • 25 Februarie 2023 19:30
Acte falsificate, motiv de neautorizare a trecerii frontierei pentru trei străini

Polițiștii de frontieră au depistat trei cetățeni străini care dețineau documente falsificate. Pentru toți trei, falsul în acte a constituit motiv de refuz de intrare în R. Moldova, transmite Poliția de Frontieră.

În amiaza zilei de 24 februarie 2023, în PTF Palanca a fost supus unei verificări suplimentare cetățeanul Georgiei, după ce acesta a prezentat un comportament suspect. Ca urmare, în geanta de mână a fost depistat un permis de conducere georgian, cu semne vădite de falsificare. La cele depistate, străinul de 25 ani nu a putut explica.

Astăzi, 25 februarie 2023, în PTF Aeroportul Internațional Chișinău printre pasagerii cursei „Yerevan - Chișinău” s-au prezentat doi tineri din Camerun. Fiind întrebați asupra scopului vizitei în R. Moldova, aceștia au răspuns că sunt tranzit și vor să ajungă în Ucraina, având permise de ședere ucrainene în acest sens. În cadrul controlului de nivelul II, în bagaje, au fost descoperite cele două permise, care din primele cercetări s-a stabilit că sunt falsificate.

În fapt, documentele au fost ridicate și transmise spre expertiză. Cercetările continuă. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău