Accident uriaș la Turul Franței. Zeci de cicliste au fost rănite

  • 31 Iulie 15:48
Accident uriaș la Turul Franței. Zeci de cicliste au fost rănite

Un accident în timpul Etapei a 5-a a Turului Franței feminin a provocat rănirea a zeci de participante, dintre care una a fost transportată la spital, informează CNN.

În ultimii 50 de km rămași din cea mai lungă etapă a cursei, un incident a escaladat rapid într-un accident în care au fost implicate zeci de cicliste. A durat câteva minute până când ciclistele au reușit să-și desprindă bicicletele.

În urma impactului, mai multe sportive s-au ales cu răni sau vânătăi, Chantal van den Broek-Blaak a avut nevoie de intervenția personalului medical care i-a bandajat brațul drept, iar fosta campioană națională a Italiei, Marta Bastianelli, a continuat cursa în lacrimi.

Pentru sportiva Emma Norsgaard, accidentul a însemnat finalul cursei, fiind forțată să se retragă din cauza rănilor suferite. Deși putea sta în picioare, ciclista a fost transportată cu ambulanța la spital.

Echipa tinerei a anunțat pe pagina de Instagram că aceasta „s-a lovit la cap, gât și s-a rănit la umărul stâng și a fost transferată la un spital din Épinal”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:67 %
Vint:1,54 m/s
Tue
17
Wed
17
Thu
19
Fri
22
Sat
23
Arhivă Radio Chișinău