ABBA revine în top 10, după 40 de ani. Noile melodii ale grupului suedez au cucerit publicul

  • 07 Septembrie 2021 09:25
ABBA revine în top 10, după 40 de ani. Noile melodii ale grupului suedez au cucerit publicul

Legendara trupă ABBA, care a revenit cu două melodii noi după o pauză de 40 de ani, a intrat deja în Top 10 cu ambele cântece, la doar trei zile după ce le-a lansat. Cele două melodii, „I Still Have Faith In You” și „Don't Shut Me Down”, ocupă locurile 6 și 7 în Marea Britanie.

„Dacă elanul publicului va continua, aceste melodii vor fi primele single-uri ale ABBA care vor figura în Top 10 britanic după 'One Of Us', în decembrie 1981”, notează Official Charts Company, organizația responsabilă de întocmirea acestor clasamente.

Clasamentul oficial va fi publicat vineri, scrie digi24.ro.

Pe YouTube, videoclipul primei melodii, I Still Have Faith In You, a adunat peste 13,6 milioane de vizionări.

La rândul său, cealaltă melodie, „Don't Shut Me Down”, a fost cea mai descărcată piesă în Marea Britanie săptămâna trecută. Ambele cântece au fost difuzate în streaming de peste 500.000 de ori până în prezent.

Un nou album, în noiembrie

ABBA va lansa un nou album, „Voyage”, în noiembrie și va avea un concert anul viitor, la Londra. Va fi, însă, un concert special, pentru că hologramele vor lua locul pe scenă celor patru membri ai formației, care au acum vârste cuprinse între 71 și 76 de ani.

Tot variante virtuale ale artiștilor sunt și în videoclipurile celor două melodii lansate acum, care sunt extrase de pe viitorul album. Este primul material discografic înregistrat de ABBA după albumul „The Visitors” din 1981.

„Voyage” este un album care conține zece piese, dintre care opt melodii noi și două versiuni noi pentru „Just a Notion” și „Bumblebee”. Data lansării oficiale este 5 noiembrie.

Concert cu holograme în 2022

Celebră în anii '70 și '80, trupa ABBA a vândut peste 400 de milioane de albume în toată lumea.

Lansarea pe piață a celui mai nou album al formației a fost anunțată în cadrul unui eveniment organizat joia trecută, la Londra, concretizând astfel mult așteptata revenire a formației suedeze, promisă de mulți ani fanilor ABBA.

Grupul ABBA, vestit pentru piesele sale antrenante și ținutele vestimentare specifice anilor '70, va susține un spectacol digital, care va avea loc în luna mai 2022 într-un teatru cu 3.000 de locuri special amenajat pentru această ocazie în estul Londrei.

Evenimentul, cu durata de o oră și jumătate, va avea loc sub forma unui concert în cadrul căruia melodiile vor fi interpretate de hologramele întinerite ale celor patru membri ai grupului ABBA. Biletele pentru acest spectacol vor fi puse în vânzare începând de marți, menționează Agerpres.

Grupul ABBA - un acronim compus din inițialele prenumelor celor patru membri, Anni-Frid Lyngstad, în vârstă de 75 de ani, Agnetha Fältskog, în vârstă de 71 de ani, Björn Ulvaeus, în vârstă de 76 de ani, și Benny Andersson, în vârstă de 74 de ani - s-a destrămat în 1982.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
0,24
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:1,54 m/s
Fri
1
Sat
-0
Sun
-3
Mon
-3
Tue
-2
Arhivă Radio Chișinău