A murit regizorul Viorel Mardare

  • 09 Martie 2019 10:49
A murit regizorul Viorel Mardare

Tânărul și îndrăgitul regizor Viorel Mardare, diagnosticat anul trecut cu o formă rară de cancer, care îi afectase rinichii, plămânii și ficatul, a decedat în această dimineață, la ora 07.15, la Institutul Oncologic din Chișinău unde era internat.

Anunțul a fost făcut de prietenii săi, pe pagina de Facebook „Viorel Must Go On”.

„Viorel a plecat la ceruri. Vă mulțumim că i-ați fost alături în toată această perioadă în care a luptat cu cancerul. Vă mulțumim pentru suport, donații și gânduri bune. Să-i păstrăm amintirea vie. Dumnezeu l-a luat la el…ne-a lăsat operele lui și un gol imens pe care îl simte o țară întreagă. Să îl pomenim cu un gând bun. Zbor lin, Viorel”, se spune în mesaj.

Aceștia au anunțat că vor reveni ulterior cu detalii despre locul și ziua în care doritorii își vor putea lua rămas bun de la Viorel.

Într-un timp record, prietenii și susținătorii lui Viorel Mardare s-au solidarizat într-un mod impresionant și au reușit în mai puțin de două zile să adune peste 100 mii de euro. După câteva luni de tratament în Austria, la începutul acestui an Viorel a revenit în țară, fiind internat la Institutul Oncologic.

Viorel Mardare s-a născut la 7 octombrie 1981. A absolvit Facultatea de Jurnalism la USM și Regie Film la AMTAP. A realizat numeroase spoturi publicitare și sociale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău