A început înregistrarea la loteria vizelor 2019 pentru SUA

  • 04 Octombrie 2017 11:45
A început înregistrarea la loteria vizelor 2019 pentru SUA

Doritorii de a imigra în Statele Unite ale Americii pot să se înscrie în perioada 3 octombrie-7 noiembrie, la loteria vizelor 2019 pentru Statele Unite ale Americii. În acest an, în cadrul programului de imigrare mandatat de Congresul SUA, sunt puse la dispoziție 50 de mii de vize de tip DV „Diversity Visa”, transmite IPN.

Vizele sunt oferite clasei de imigranți din țările cu rate mici de imigrare în Statele Unite de-a lungul istoriei.

Departamentul de Stat determină persoanele selecționate printr-o tragere la sorți aleatorie, făcută de un computer. Departamentul de Stat distribuie vizele DV pe șase regiuni geografice și nici o țară nu poate primi într-un an mai mult de 7% din numărul total de vize DV. Participanții selecționați în cadrul programului de loterie trebuie să îndeplinească cerințe simple, dar stricte, pentru a se putea califica pentru o viză DV.

Pentru înregistrare în programul DV nu se percepe nicio taxă.

Participanții trebuie să transmită cererile pentru programul DV-2019 electronic la dvlottery.state.gov. Nu vor fi acceptate înregistrări întârziate sau pe hârtie. Legea permite numai o singură înregistrare de către sau pentru fiecare persoană, transmisă în perioada de înregistrare. Solicitanții cu mai mult de o înregistrare vor fi descalificați.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău