A fost lansată forma UNIF 14 și integrată cu servicii electronice fiscale

  • 24 Martie 2015 10:52
A fost lansată forma UNIF 14 și integrată cu servicii electronice fiscale

Anul curent, întreprinzătorii individuali sau gospodăriile țărănești (de fermier), al căror număr mediu anual de salariați pe parcursul întregii perioade fiscale nu depășește 3 unități și care nu sînt înregistrați ca plătitori de TVA - urmează să prezintă autorității fiscale darea de seamă fiscală unificată (declarație) cu privire la impozitul pe venit…

Anul curent, întreprinzătorii individuali sau gospodăriile țărănești (de fermier), al căror număr mediu anual de salariați pe parcursul întregii perioade fiscale nu depășește 3 unități și care nu sînt înregistrați ca plătitori de TVA - urmează să prezintă autorității fiscale darea de seamă fiscală unificată (declarație) cu privire la impozitul pe venit în baza unei noi forme: UNIF14. Declarația necesită a fi completată și expediată  SFS nu mai târziu de data de 25 martie.

Pentru a asigura procesul de raportare online a acestor contribuabili, Serviciul Fiscal de Stat prin intermediul Î.S. „Fiscservinform”, a lansat și a integrat Forma UNIF14 în cadrul serviciului de raportare „Declarație electronică” și în alte sisteme informaționale de uz intern a SFS.

Utilizatorii se pot familiariza cu modul de completare a formularului UNIF14 accesînd Ordinul nr. 1804, din  30.12.2014 privind aprobarea Dării de seamă fiscale unificate (Declarație) (Forma UNIF14),Anexa Nr.2.

Pentru consultații și informații suplimentare contactați Centrul Unic de Apel al Serviciului Fiscal de Stat la numărul de telefon 0 8000 1525.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Nori împrăștiați
Umiditate:55 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău