A fost aprobat Programul activităților de reintegrare a R.Moldova pentru anul 2021

  • 26 Mai 2021 15:30
A fost aprobat Programul activităților de reintegrare a R.Moldova pentru anul 2021

Guvernul în exercițiu, întrunit astăzi în ședință, a aprobat Programul activităților de reintegrare a R. Moldova pentru anul 2021, transmite MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, programul își propune drept scop finanțarea a 41 de proiecte de interes comunitar în localitățile din Zona de Securitate, care au menirea să contribuie la promovarea măsurilor de consolidare a încrederii între populația de pe ambele maluri ale Nistrului și la realizarea obiectivului guvernamental de reintegrare a țării. Valoarea totală a proiectelor selectate se încadrează în suma de 15 milioane de lei, alocată în acest scop din bugetul de stat pentru anul 2021.

Autoritățile administrației publice centrale și locale, beneficiari ai mijloacelor financiare prevăzute în Programul activităților de reintegrare a țării pentru anul 2021, vor întreprinde măsurile de rigoare în vederea realizării Programului menționat până la finele trimestrului IV al anului 2021 și prezentării către Cancelaria de Stat (Biroul politici de reintegrare) a rapoartelor semestriale și anuale privind utilizarea mijloacelor alocate prin Programul aprobat.

Hotărârea intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău