A cincea ediție a Expoziției Brazilor de Crăciun (FOTO)

  • 20 Noiembrie 2015 15:17
A cincea ediție a Expoziției Brazilor de Crăciun (FOTO)

Sticle, nasturi, ouă de prepeliță, bucăți de lemn, hârtie, ziare, perne și tablouri - sunt doar câteva dintre exemplele de materie primă folosite pentru construirea celor aproape 60 de brăduți înscriși în ediția din 2015 a Expoziției Brazilor de Crăciun.

Evenimentul ajuns la cea de-a cincea ediție este organizat de asociația obștească ”Ca lumea”, coordonată de jurnalista Nata Albot.

”Am avut și două mii de vizitatori și trei mii de vizitatori. Anul acesta expoziția durează trei săptămâni. Balul Brazilor de Crăciun este un proiect de creativitate socială. Noi încurajăm tinerii artiști să creeze, pentru un scop de binefacere. Anul acesta pe lângă Art Terapia care va beneficia de jumătate din fiecare sumă acumulată cu fiecare brad, vom  invita 5 organizații care să vorbească despre activitatea lor, iar brazii licitați să le ajute să își facă adunare de fonduri”, a declarat Nata Albot.

Brazii realizați de studenții de la instituțiile de artă din Republica Moldova, dar și de artiști profesioniști vor putea fi admirați în incinta Muzeului Național de Istorie din Chișinău până pe 10 decembrie. Premiile pentru cele mai frumoase exponate variază între două și șapte mii de lei.

Bradul care va acumula cele mai multe voturi de la vizitatori va fi desemnat câștigător în categoria „Ales de Public”. Câștigătorul premiului întâi, va câștiga, totodată, și o călătorie în Polonia, au menționat organizatorii.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău