A avut loc recepția finală și darea în exploatare a tronsonului ce conectează localitățile Izbiște, Cruglic și Ohrincea din raionul Criuleni

  • 15 Decembrie 2020 12:04
A avut loc recepția finală și darea în exploatare a tronsonului ce conectează localitățile Izbiște, Cruglic și Ohrincea din raionul Criuleni

A avut loc recepția finală și darea în exploatare a sectorului 2 al Coridorului 11, cu o lungime de 8,9 km, odată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare, potrivit unui comunicat al Administrației de Stat a Drumurilor.

Construcția tronsonului ce conectează localitățile Izbiște, Cruglic și Ohrincea din raionul Criuleni s-a încheiat la sfârșitul lunii noiembrie a anului curent, se mai spune in comunicat

Membrii comisiei de recepție, formată din reprezentanți ai Ministerului Economiei și Infrastructurii și Administrației de Stat a Drumurilor, au evaluat calitatea lucrărilor și au semnat actele de recepție finală, astfel încât porțiunea să poată fi dată în exploatare. 

Lucrările realizate sunt supuse perioadei de garanție a bunei execuții, orice defecțiuni apărute în termen de un an vor fi remediate din contul antreprenorului. 

Proiectul finanțat de Banca Mondială a prevăzut reabilitarea îmbrăcămintei rutiere, șanțurilor de evacuare a apelor, construcția a 9 podețe și a unui pod, îmbunătățirea și amenajarea trotuarelor în intravilanul localităților.

Contractul a fost încheiat cu compania ,,Nouconst’’ la data de 24 mai 2019, cu o valoare a acestuia de circa 63,3 mln lei. Lucrările au fost desfășurate în cadrul Proiectului de Îmbunătățire a Drumurilor Locale.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău