6 persoane au fost reținute, dintre care 3 la vamă, în cazul tânărului împușcat mortal în centrul Chișinăului

  • 02 Octombrie 2016 20:40
6 persoane au fost reținute, dintre care 3 la vamă, în cazul tânărului împușcat mortal în centrul Chișinăului

Încă trei persoane au fost reținute după ce astă-noapte un bărbat de circa 30 de ani a fost omorât în fața liceului Gheorghe Asachi din centrul Capitalei. Aceștia au fost prinși acum două ore la punctul de trecere a frontierei - Palanca, a declarat șeful Poliției Naționale, Alexandru Pânzari.

Primele persoane au fost reținute între ora 4 și 5 dimineața, la Chișinău, pe art. 166, iar altele trei - astăzi la vama Palanca, încercând să părăsească Republica Moldova. În aceste momente ei sunt escortați la Chișinău și cu toți se va lucra la stabilirea circumstanțelor în care s-a comis crima. Arma deasemenea a fost găsită, deci infracțiunea va fi descoperită", a adăugat Alexandru Pânzari pentru deschide.md.

Șefului inspectoratului de poliție Centru, Ion Belibov, a precizat că principalii suspecți sunt doi cetățeni ucraineni - unul dintre cei reținuți azi dimineață la autogara de Nord și al doilea - din rândul celor reținuți astăzi la Palanca.

"Restul persoanelor reținute încă nu au un statut clar. Ar putea fi bănuiți pentru complicitate, sau pur și simplu martori. Urmează să stabilim. În total sunt șase persoane reținute, dintre care 4 cetățeni ucraineni și doi moldoveni. Printre ei este o persoană de sex feminin", ne-a declarat Belibov.

Întrebat care este motivul aflării cetățenilor ucraineni în Moldova, șeful IP Centru ne-a spus că aceștia au fost invitați de fanii Zimbru ca să sărbătorească 25 de ani fan-clubului. Profitând de ocazie, aceștia au participat și la Ziua Vinului.

Amintim că un bărbat a fost omorât în centrul Chișinăului în fața liceului Gheorghe Asachi. Bărbatul de 30 de ani a fost omorât ca urmare a unei confruntări dintre două grupuri. Bărbatul decedat locuiește în Chișinău și a fost găsit decedat în jurul orei 01:30. Ucigașul a părăsit locul crimei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
13,24
Cer fragmentat
Umiditate:76 %
Vint:6,17 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău