22 de morți, printre care și un copil, după ce rușii au bombardat o gară și un tren în estul Ucrainei. Explozii lângă Kiev

  • 25 August 2022 08:42
22 de morți, printre care și un copil, după ce rușii au bombardat o gară și un tren în estul Ucrainei. Explozii lângă Kiev

22 de oameni au murit și 50 au fost răniți după ce bombele rusești au căzut într-un mic oraș din estul Ucrainei. Au fost lovite gara și zona din jurul acesteia.

Un tren a luat foc, mai multe case au fost distruse. Într-una dintre acestea se afla un băiat de 11 ani, pe care tatăl l-a găsit fără suflare. A fost atacul cu cele mai multe victime din ziua în care Ucraina și-a sărbătorit independența, scrie Digi24.

De asemenea, mai multe explozii au avut loc, joi dimineață, lângă Kiev, au raportat oficialii ucraineni, citați de The Guardian. Forțele armate ucrainene au spus, într-o alertă emisă prin contul oficial de Telegram, că "mai multe" explozii au fost auzite joi, în jurul orei 3.00, în districtul Vîșhorod, aflat la nord de centrul orașului.

Șeful administrației militare regionale Kiev, Oleksei Kuleba, a arătat, tot pe Telegram: "Avem informații despre mai multe sunete de explozii într-o comunitate din districtul Vîșhorod. Clarificăm aceste informații. Servicii de urgență deja lucrează".


Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:3,09 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău