2 proaspeți abolvenți de universitate și 2 juriști. Cine vrea să reprezinte societatea civilă în Consiliul de Integritate (Bizlaw)

  • 24 Octombrie 2019 12:31
2 proaspeți abolvenți de universitate și 2 juriști. Cine vrea să reprezinte societatea civilă în Consiliul de Integritate (Bizlaw)

La concursul pentru ocuparea unei funcții vacante de membru al Consiliului de Integratate, reprezentant al societății civile s-au înscris patru persoane. Aceștia sunt: Eugenia Munteanu, Vitalie Palega, Valentina Coptileț, Corneliu Doni. Informația a fost publicată de Ministerul Justiției.

Eugenia Munteanu a absolvit anul acesta studiile de licență în Inginerie antiincedii și protecție civilă la Universitatea Tehnică a Moldovei și acum își face studiile de masterat la aceiași specialitate. Totodată, aceasta a indicat în CV-ul depus că activează la o companie privată.

Tot proaspăt absolvent este și Corneliu Doni. Acesta a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea de Stat din Moldova. În prezent, Corneliu Doni este asistent editorial la o revistă juridică și activează ca jurist la o companie privată și la o asociația obștească.

Pe de altă parte, Vitalie Palega a indicat că activează în domeniul jurispudenței de 21 de ani. Acesta a scris în CV că a activat la cel puțin 15 instituții de stat sau companii private. Printre acestea Camera Înregistrarii de Stat, Camera de Licențiere și Agenția pentru Supraveghere Tehnică. Vitalie Palega a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, România.

Valentina Coptileț este doctor în drept și are o experiență profesională de circa 34 de ani, perioadă în care a activat la diferite instituții de învățământ. Aceasta a indicat în CV că a fost inclusiv prodecan al Facultății de Drept de la USM din 2004 până în 2012, iar în prezent este prorector pentru activitate didactică și calitatea studiile la USPEE Constantin Stere.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău