2 bărbați au fost condamnați la 16 ani de închisoare pentru omor comis cu deosebită cruzime

  • 04 Iunie 17:20
2 bărbați au fost condamnați la 16 ani de închisoare pentru omor comis cu deosebită cruzime

Procuratura municipiului Chișinău anunță despre pronunțarea unei sentințe de condamnare a doi bărbați din municipiul Chișinău, acuzați de omor comis cu deosebită cruzime. Aceștia ar fi consumat alcool împreună, după care au bătut până la omor un bărbat în vârstă de 51 de ani.

Conform sentinței recent emise de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, un bărbat în vârstă de 54 de ani, și un bărbat în vârstă de 32 de ani, ambii originari din municipiul Chișinău, au fost recunoscuți vinovați pentru omor, stabilindu-li-se o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 16 ani, cu executare în penitenciar de tip închis.

Potrivit Procuraturii, în una din zilele lunii decembrie 2023, inculpații se aflau în stare de ebrietate alcoolică într-o construcție auxiliară din centrul capitalei. În urma unui conflict iscat cu victima în vârstă de 51 de ani, cei doi bărbați i-au aplicat multiple lovituri grave, cu pumnii, picioarele, inclusiv și cu un scaun, în cap, torace și abdomen, cauzându-i vătămări corporale. În urma gravelor traume suferite, bărbatul a decedat.

Unul din inculpați și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptei imputate, însă celălalt a pledat nevinovat. Așadar, sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
38,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:2,57 m/s
Thu
34
Fri
29
Sat
26
Sun
24
Mon
25
Arhivă Radio Chișinău