16 călători ai unui microbuz din R.Moldova au ajuns la spital în urma unui accident în apropiere de Iași

  • 16 Mai 2021 10:00
16 călători ai unui microbuz din R.Moldova au ajuns la spital în urma unui accident în apropiere de Iași

Un accident grav a avut loc sâmbătă seara în apropierea localității Vânători din județul Iași. În accident au fost implicate un TIR și un microbuz care venea de la Chișinău. În microbuz se aflau 16 persoane, acestea fiind transportate la spital, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ziarului de Iași, din microbuz au fost evacuate 14 victime, iar două au rămas încarcerate, însă erau conștiente. Călătorii, mulți dintre ei tineri din Republica Moldova, au ieșit din microbuz prin trapa din plafonul mașinii.

O ambulanță SMURD a preluat un pacient în stare foarte gravă. La spital au fost transportate în total 13 persoane, 12 adulți și un copil de doi ani. O pacienta de 59 de ani, s-a ales cu fractură de bazin și a fost transportată la Spitalul "Sf. Spiridon" și alta, tot de 59 de ani, cu traumatism cranian a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, notează sursa citată.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, SMURD și ambulanță. Din primele cercetări, s-a constatat că șoferul TIR-ului nu a acordat prioritate, iar microbuzul a lovit partea din dreaptă a camionului și s-a răsturnat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:61 %
Vint:4,63 m/s
Mon
10
Tue
9
Wed
11
Thu
13
Fri
13
Arhivă Radio Chișinău