14 producători din Republica Moldova vor participa la un Târg Internațional de Vinuri din Polonia

  • 06 Noiembrie 2023 11:39
14 producători din Republica Moldova vor participa la un Târg Internațional de Vinuri din Polonia

Un număr de 14 producători de vinuri din Republica Moldova vor participa la Târgul Internațional de Vinuri ENOEXPO, organizat la Cracovia, Polonia. Evenimentul se va desfășura în perioada 8 – 10 noiembrie curent, transmite MOLDPRES.

Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) a anunțat că va susține participarea la eveniment a 14 producători din Republica Moldova, reuniți sub brandul de țară Wine of Moldova.

ENOEXPO este cel mai mare și cel mai important eveniment vinicol din Polonia, oferind oportunități pentru stabilirea de contacte de afaceri între producători din întreaga lume, importatori și distribuitori.

Vizitatorii vor avea ocazia de a descoperi prezentări de vinuri din diverse părți ale lumii și de a participa la workshop-uri susținute de experți recunoscuți la nivel internațional.

Republica Moldova se află printre primele 20 de țări producătoare de vinuri, fiind și un exportator important din întreaga lume. Industria vitivinicolă reprezintă una dintre ramurile-cheie ale economiei țării noastre. Vinurile moldovenești sunt importate de peste 70 de țări din diferite colțuri ale lumii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
25
Mon
22
Tue
19
Wed
22
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău