13 accidente rutiere, cu doi morți, în ultimele 48 de ore. Poliția cere șoferilor să nu urce băuți la volan

  • 06 Mai 2019 12:19
13 accidente rutiere, cu doi morți, în ultimele 48 de ore. Poliția cere șoferilor să nu urce băuți la volan

Două persoane au decedat și 17 au suferit politraumatisme în cele 13 accidente rutiere, înregistrate pe traseele din țară în ultimele 48 de ore.

Potrivit datelor Inspectoratului Național de Patrulare al IGP, vinovați au fost în mare parte șoferii care au condus cu viteză excesivă și fără permise de conducere.

Totodată, în perioada menționată INP a înlăturat de la conducerea unităților de transport 20 de șoferi în stare de ebrietate, alții circa 300 au fost documentați pentru nerespectarea limitei de viteză, iar 9 conduceau fără permis.

De asemena, oamenii legii anunță că pe parcursul zilei de astăzi mulți cetățeni se întorc din sate, iar din această cauză e posibil ca pe trasee să se înregistreze ambuteiaje, îndeosebi la intrările în oraș sau la punctele vamale. În acest sens, șoferii sunt îndemnați să fie prudenți, răbdători și să respecte Regulamentul Circulației Rutiere (RCR), pentru a ajunge la destinație fara incidente neplăcute.

”La moment în unele zone ale țării cad precipitații sub formă de ploaie, ceia ce este un risc mai sporit întrafic de accidente. Astfel, nu uitați de limita de viteză, indicatoare rutiere și atenția la volan”, se mai spune în comunicatul INP.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău