12 veterani ai Armatei Române mai sunt în viață în R. Moldova. Ministrul Apărării: Ne interesăm de ei și încercăm să-i ajutăm

  • 20 Februarie 2022 16:12
12 veterani ai Armatei Române mai sunt în viață în R. Moldova. Ministrul Apărării: Ne interesăm de ei și încercăm să-i ajutăm

În Rep. Moldova, au rămas în viață 12 veterani ai Armatei Române, iar în 2022 – Anul Recunoștinței pentru veteranii războiului din Transnistria – vor fi comemorați participanții tuturor războaielor și conflictelor militare.

Afirmațiile au fost făcute într-un interviu la Radio Chișinău de către Anatolie Nosatîi, ministrul Apărării al Rep. Moldova.

Majoritatea dintre veteranii Armatei Române sunt la o vârstă onorabilă, spune ministrul.

„Chiar recent colegii mei l-au felicitat pe veteranul Constantin Cojocari, care a împlinit frumoasa vârstă de 103 ani. Ne interesăm de ei și ne străduim să-i ajutăm în măsura posibilităților”, a spus ministrul în interviu citat.

Ministrul Anatolie Nosatîi a mai spus că în 2022, care a fost declarat în Rep. Moldova An al Recunoștinței pentru veteranii războiului din Transnistria, vor fi comemorați veteranii tuturor războaielor și conflictelor militare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:6,17 m/s
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
14
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău