100 de localități din România vor semna acorduri de înfrățire cu 100 de localități din R. Moldova, anunță un deputat PAS

  • 25 August 2021 10:59
100 de localități din România vor semna acorduri de înfrățire cu 100 de localități din R. Moldova, anunță un deputat PAS

100 primari ai Partidului Național Liberal din România și-au exprimat acordul de-a se înfrăți cu 100 primari ai Partidului Acțiune și Solidaritate, a anunțat deputatul PAS, Petru Frunze.

Potrivit lui Petru Frunze, în curând vor fi semnate acordurile de înfrățire în care vor fi prevăzute activități comune privind preluarea experienței la accesarea fondurilor europene destinate dezvoltării comunităților locale. Totodată, primăriile vor colabora pe plan cultural, educațional și investițional.
 
„Avem speranța că după semnarea acordurilor de înfrățire vom realiza sute de proiecte in interesul cetătenilor. Pentru a apropia cetățenii Republicii Moldova de un nivel de trai european este necesar să realizăm un planul de acțiuni pe care comunitățile locale din România îl implementează cu succes de mai mulți ani”, a menționat deputatul. 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
28,24
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:3,09 m/s
Fri
20
Sat
24
Sun
25
Mon
23
Tue
21
Arhivă Radio Chișinău