„Vești proaste înaintea finalei". O boală misterioasă îi afectează pe jucătorii Franței la Cupa Mondială

  • 18 Decembrie 2022 10:00
„Vești proaste înaintea finalei

Mai mulți jucători din Franța "au răcit", a anunțat Federația Franceză de Fotbal. În timp ce echipa se pregătește pentru finala Cupei Mondiale împotriva Argentinei, fundașii Raphaël Varane și Ibrahima Konaté s-au îmbolnăvit vineri, scrie Agerpres.

Mai mulți jucători din Franța "au răcit", a anunțat Federația Franceză de Fotbal. În timp ce echipa se pregătește pentru finala Cupei Mondiale împotriva Argentinei, fundașii Raphaël Varane și Ibrahima Konaté s-au îmbolnăvit vineri. 

Corespondenții speciali ai France 24 prezenți în Qatar au vorbit despre această boală misterioasă. 

Varane, Konaté și atacantul Kingsley Coman nu vor mai intra pe teren, în timp ce naționala se pregătește să înfrunte Argentina în finala de duminică. Trio-ul absenților a stârnit și mai multe temeri cu privire la un virus misterios în tabăra Franței, după ce alți doi jucători – mijlocașul Adrien Rabiot și fundașul Dayot Upamecano – au fost excluși din semifinala împotriva Marocului.

Rabiot și Upamecano au revenit vineri la antrenamente.  Managerul Didier Deschamps a declarat că medicii au grijă să se asigure că boala nu se răspândește.  Răceală, gripa cămilei sau Covid? "În mod clar, acestea nu sunt circumstanțe ideale, cu atât de puțin timp înainte de marea finală împotriva Argentinei de duminică", a transmis Selina Sykes de la France24, prezentă la Doha. "Dacă e ceva liniștitor în acest așa-zis virus care se răspândește în tabăra franceză, este că pare să dureze doar câteva zile." 

Însă, nu doar unii dintre jucătorii francezi se simt rău, a spus jurnalistul sportiv France24 Romain Houeix, într-o corespondență telefonică din Qatar. „Mulți dintre jurnaliștii francezi sunt într-o formă proastă”, a spus el. "Oamenii tușesc și se simt rău de o săptămână. Nu putem spune ce este; lucrăm 15 ore pe zi și nu avem timp să facem teste". „

Teoria mea este că acei jucători au Covid", a continuat Houeix. "În sport au tendința să vorbească despre durerile de gât atunci când este posibil Covid și nu au fost testați. O altă teorie este că ar putea fi nou virus, așa zisa gripa cămilei, un virus local." În ceea ce privește partida de duminică, a spus Houeix, "bineînțeles că suntem îngrijorați, ca fani ai Franței – sunt vești proaste înainte de finală". Ceai de ghimbir și miere Jucătorii francezi au încercat să minimizeze vineri boala.

Atacantul francez Randal Kolo Muani a spus că jucătorii care s-au îmbolnăvit au fost izolați.  "Cei care sunt bolnavi stau în camera lor, sunt îngrijiți de medici și am impus distanțarea socială.

Suntem foarte stricți în privința asta", a spus el. 

Ousmane Dembélé a declarat: "Nu ne e frică de virusul ăsta. Dayot și Adrien au avut puțină durere de stomac, le-am făcut un ceai de ghimbir și miere și apoi s-au simțit mai bine. Sper că toată lumea va fi pregătită pentru finală". În cazul în care Konaté și Varane nu ar juca în finală, Deschamps s-ar confrunta cu o decizie dificilă privind selecția, deoarece ar rămâne fără doi dintre primii trei apărători ai săi. 



Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău