„Chișinău Arena” este gata în proporție de 60%

  • 24 Aprilie 2019 14:45
„Chișinău Arena” este gata în proporție de 60%

Complexul multifuncțional „Chișinău Arena” este gata în proporție de 60%, iar constructorii dau asigurări că lucrările se vor încheia până la dată de 14 octombrie 2019, când urmează să fie dat în exploatare, transmite IPN.

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a întreprins o vizită de lucru la șantierul de construcție a Complexului, pentru a verifica cum decurg lucrările. Potrivit lui, investițiile făcute în acest proiect național vor impulsiona dezvoltarea economiei și contribui la dezvoltarea infrastructurii, turismului și a performanțelor sportive.

„Cu aproximativ jumătate de an în urmă am pus piatra de temelie la acest Complex, iar astăzi avem realizate deja 60% din lucrări. Sper ca lucrările să decurgă într-un ritm la fel de dinamic, astfel ca să ne încadrăm în termenele stabilite”, a menționat Chiril Gaburici, citat într-un comunicat de presă al MEI.

În prezent se efectuează lucrări la corturile de tenis, bazin, arena polivalentă, Aqua Park.

Chișinău Arena este construită printr-un parteneriat public-privat, cu o capacitate de până la cinci mii de locuri și spații generoase pentru activități sportive, culturale, zonă de antrenamente, piscină olimpică, club de tenis, precum și expoziții, conferințe și întruniri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
13,85
Nori împrăștiați
Umiditate:74 %
Vint:6,69 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău