„America Days”, eveniment organizat de Ambasada SUA la Chișinău. Evenimentul se va derula în șase orașe din Republica Moldova

  • 15 Septembrie 2022 09:23
„America Days”, eveniment organizat de Ambasada SUA la Chișinău. Evenimentul se va derula în șase orașe din Republica Moldova

Ambasada SUA va călători în șase orașe din Republica Moldova, în ultimele două weekend-uri ale lunii septembrie, pentru a marca împreună 30 de ani de prietenie între cele două țări.

Caravana va fi lansată la Chișinău, iar scopul acestor evenimente constă în promovarea culturii americane, precum și a programelor de asistență și interacțiune în beneficiul moldovenilor oferite de Guvernul Statelor Unite.

Potrivit unui comunicat al reprezentanței diplomatice, pe 16 septembrie, începând cu ora 15:00, publicul de toate vârstele este invitat pe strada pietonală Eugen Doga, să se bucure de muzică, gustare și activități americane, în timp ce poate afla mai multe despre proiectele de asistență ale Guvernului SUA în Republica Moldova.

„În cadrul evenimentelor se va servi mâncare clasică americană, o formație din SUA va cânta muzică americană, vor fi prezentate proiectele de asistență finanțate de Guvernul Statelor Unite și implementate de Ambasada americană și USAID, se vor organiza activități pentru copii și o zonă unde se poate juca baseball și fotbal american și, desigur, nu va lipsi America Bus”, indică Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
18,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Thu
16
Fri
20
Sat
22
Sun
23
Mon
25
Arhivă Radio Chișinău