Zona de Securitate | Exponenții regimului separatist de la Tiraspol au organizat un briefing pe aeroportul din Chișinău!

  • 24 Aprilie 2021 14:33
Zona de Securitate | Exponenții regimului separatist de la Tiraspol au organizat un briefing pe aeroportul din Chișinău! Zona de Securitate

„Exponenții regimului separatist de la Tiraspol au organizat un briefing de presă pe aeroportul din Chișinău!”, atrage atenția pagina Zona de Securitate.

Potrivit sursei citate, în cadrul evenimentului de recepționare a lotului cu 142 000 de doze de vaccin Sputnik-V pe Aeroportul Internațional Chișinău, au participat și așa-zisul ministru al sănătății din regiunea transnistreană, Cristina Albul, și așa-zisul ministrul adjunct de externe, Alexandru Stețiuc, potrivit sursei citate, care a publicat și o fotografie. Cei doi reprezentanți ai regimului de la Tiraspol sunt surprinși cum oferă interviuri pe teritoriul aeroportului, unde au fost prezenți și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și liderul PSRM, Igor Dodon.

„Presa din regiune la fel a fost prezentă la eveniment, asta în timp ce jurnaliștii de pe malul drept nu au acces pe teritoriul ocupat!”, se mai arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook Zona de Securitate.

Zona de Securitate.md este o platformă media ce reflectă situația și problemele oamenilor și autorităților din zona de securitate și din regiunea transnistreană.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău