Zmeura de Aur | Au fost decernate „premiile” pentru cele mai proaste filme și performanțe actoricești din 2017

  • 03 Martie 2018 16:55
Zmeura de Aur | Au fost decernate „premiile” pentru cele mai proaste filme și performanțe actoricești din 2017

Lungmetrajul animat „The Emoji Movie” a fost desemnat „marele câștigător” la cea de-a 38-a ediție a premiilor Zmeura de Aur (Razzie Awards) 2018, trofee care recompensează cele mai slabe filme și performanțe actoricești din anul precedent, informează hollywoodreporter.com.

„The Emoji Movie”  a „câștigat” la patru categorii – „cel mai prost film”, „cel mai prost scenariu”, „regizorul cu cea mai slabă performanță”(Tony Leondis) și „cea mai proastă combinație de actori pe marele ecran”.

Filmul „Fifty Shades Darker” a fost desemnat „câștigător” la două categorii – pentru „cea mai slabă interpretare într-un rol secundar” (Kim Basinger) și pentru „cel mai prost sequel”.  

În ciuda faptului că anul trecut i-a fost acordat Trofeul Razzie Redeemer (atribuit un artist care a „câștigat” în trecut Zmeura de Aur, dar care a reușit să evolueze și să își amelioreze performanțele artistice), grație filmului său „Hacksaw Ridge”, Mel Gibson figurează pe lista „premianților” din acest an. Lui Gibson i-a revenit premiul pentru cea mai slabă interpretare într-un rol secundar, pentru apariția sa în comedia „Daddy's Home 2”.

Tyler Perry a fost numită „actrița cu cea mai slabă interpretare într-un rol principal”, pentru apariția ei în filmul „Boo! A Madea Halloween”.

Tom Cruise a fost numit „cel mai prost actor” pentru interpretarea sa din „The Mummy”. La această categorie au mai fost nominalizați: Johnny Depp - un obișnuit al premiilor Zmeura de Aur - pentru „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, Jamie Dornan, pentru „Fifty Shades Darker”, Mark Wahlberg, pentru „Daddy's Home 2” și „Transformers: The Last Knight” și Zac Efron, pentru „Baywatch”.

Premiile Zmeura de Aur sunt decernate în urma voturilor exprimate online de cei aproximativ 1.000 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation. Aceste premii, înființate în 1981 de John J. B. Wilson, parodiază premiile Oscar și ironizează cele mai slabe filme, scenarii, prestații actoricești și regizorale din industria cinematografică americană. Trofeele sunt decernate în mod tradițional cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Oscar.

Sursa: Digi24

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău