Ziua Ușilor Deschise la CNAM

  • 06 Septembrie 10:33
Ziua Ușilor Deschise la CNAM

Compania Națională de Asigurări în Medicină invită toți doritorii la Ziua Ușilor Deschise, care va avea loc vineri, 9 septembrie, cu prilejul aniversării a 21-a de la fondarea companiei, se arată în comunicat.

Astfel, doritorii de a vizita CNAM vor avea posibilitatea să obțină răspuns la orice întrebare legată de asigurarea medicală obligatorie, vor afla ultimele noutăți despre serviciile medicale de care beneficiază persoanele asigurate.

Totodată, vizitatorii vor avea una din puținele ocazii de a descoperi lucruri interesante despre sediul CNAM – un monument de arhitectură de conotație națională, inclus în registrul monumentelor de istorie și cultură al mun. Chișinău. Vor putea fi admirate cele două scări de fontă – adevărate piese de muzeu, cu o valoare istorică de peste 100 de ani.

Persoanele interesate se pot înregistra în prealabil la numărul de telefon 022 780 227 până pe 8 septembrie, ora 17:00. Vor fi constituite grupuri de persoane, care vor fi așteptate la CNAM în intervalul orar 09:00–14:00, la fiecare oră.

Vizitatorii urmează să prezinte un act de identitate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
1,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:98 %
Vint:3,6 m/s
Sat
1
Sun
1
Mon
-0
Tue
0
Wed
3
Arhivă Radio Chișinău