Zimbru a rămas fără antrenor!

  • 24 Noiembrie 2015 17:07
Zimbru a rămas fără antrenor!

Tehnicianul echipei Zimbru, românul Ștefan Stoica, și-a prezentat marți, 24 noiembrie, demisia, după o întâlnire cu conducerea clubului.

Zimbru a pierdut duminică derby-ul cu Sheriff, scor 1-4, și a rămas cu puține șanse la titlu.

Ștefan Stoica s-a aflat pe banca tehnică a echipei Zimbru puțin peste cinci luni. În acest timp, echipa de pe strada Butucului a obținut nouă victorii în Divizia Națională, două remize, iar în alte patru meciuri a suferit înfrângere, aflându-se pe locul trei în clasament, având cu șapte puncte mai puține decât liderul Sheriff și cu cinci mai puține decât Dacia.

De asemenea, Zimbru este calificată în sferturile de finală ale Cupei Moldovei, acolo unde va juca pe 19 sau 20 aprilie cu Dacia.

Ștefan Stoica a pregătit în paralel și echipa națională a Moldovei, după ce Alexandru Curteian și-a dat demisia la sfârșitul lunii septembrie. Cu Stoica pe banca tehnică, Moldova a pierdut ultimele două partide din preliminariile pentru EURO 2016, cu Rusia și Suedia, dar și meciul amical jucat în deplasare cu Azerbaidjan. Deocamdată, nu s-a luat vreo decizie în legătură cu viitorul lui Ștefan Stoica la selecționată.

Sursa: Unimedia

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
22,24
Cer fragmentat
Umiditate:49 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău