Zimbru a debutat cu o înfrângere în noul sezon al Diviziei Naționale

  • 06 Iulie 2020 11:47
Zimbru a debutat cu o înfrângere în noul sezon al Diviziei Naționale

Zimbru a cedat cu 0-1 în fața echipei Dacia-Buiucani, în ultimul meci al primei etape a Diviziei Naționale. În minutul 64, Zimbru a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Postica, iar peste două minute, Dacia-Buiucani a înscris golul victoriei prin Crîcimari, transmite IPN.

Chiar dacă a pierdut, conducerea echipei Zimbru este fericită că a fost admisă în campionat, pentru că acum două săptămâni nu era clar dacă formația din strada Butucului va primi licența necesară.

„În primul rând, e important că am primit licența de a evolua în Divizia Națională. Avem un staff tehnic bun și am încredere în echipă”, a declarat directorul tehnic a celor de la Zimbru, Zsolt Hadnagy.

Antrenorul Vlad Goian mizează pe jucătorii crescuți în propria pepinieră, singura achiziție de marcă fiind transferul fostului atacant de la Sfîntul Gheorghe, Vadim Cemîrtan. „E clar în primele meciuri ne va fi dificil”, a spus tehnicianul echipei Zimbru, Vlad Goian.

În celelalte meciuri ale primei etape s-au înregistrat rezultatele: Dinamo-Auto - FC Florești 3-1, Sheriff - Speranța 2-0, Sfîntul Gheorghe - Codru 5-1 și Milsami - Petrocub 0-0.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău