Zelenski: Ucraina nu va ierta decesele și toate rănile. Teroriștii ruși vor fi înfrânți

  • 25 Martie 2023 19:00
Zelenski: Ucraina nu va ierta decesele și toate rănile. Teroriștii ruși vor fi înfrânți

Președintele ucrainean Vladimir Zelenski a afirmat, vineri, într-un nou discurs, că Ucraina nu va ierta toate decesele și rănile suferite și că toți “teroriștii ruși” vor fi înfrânți.

„Aș dori să menționez toți luptătorii noștri care atacă ocupantul ca răspuns la teroare, care identifică pozițiile inamicului din care acesta atacă orașele noastre, a spus Zelenski, transmite la news.ro.

Fiecare poziție a teroriștilor distrusă este viața salvată a oamenilor noștri. Mulțumesc personalului Forțelor Armate, informațiilor și Serviciului de Securitate – tuturor celor care sunt implicați în îndeplinirea acestei sarcini... Răspunsul corect cu foc pentru cei care sunt sursa terorii. Asemenea atacuri ca asupra Kostiantynivka astăzi, ca multe alte orașe ale noastre... Inamicul trebuie să știe: Ucraina nu va ierta delictele împotriva poporului nostru, nu va ierta aceste decese și toate rănile. Toți teroriștii ruși vor fi înfrânți”, a declarat Zelenski.

Zelenski: „Nu pierdem nicio zi pentru contactele internaționale

El a precizat că a discutat cu o delegație a Băncii Mondiale despre programele de sprijin pentru Ucraina și reconstrucție.

“M-am întâlnit astăzi cu o delegație a Băncii Mondiale. Nu pierdem nicio zi pentru contactele internaționale, lucrăm la toate nivelurile. Au fost discutate programele actuale de sprijin pentru Ucraina și altele promițătoare. Desigur, ne-am concentrat pe reconstrucție – tot ce trebuie făcut în multe orașe și sate ucrainene care au suferit atacuri teroriste din partea ocupantului. Clădiri rezidențiale, infrastructura socială, baza economică a vieții – toate acestea trebuie reconstruite. Și le mulțumesc partenerilor pentru că au înțeles că sincronizarea și coordonarea eforturilor sunt cruciale”, a menționat Zelenski.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:4,12 m/s
Mon
26
Tue
25
Wed
20
Thu
23
Fri
24
Arhivă Radio Chișinău