Zelenski anunță un „puternic război informațional" în Donbas

  • 22 Aprilie 2019 09:48
Zelenski anunță un „puternic război informațional Europa Press

Favoritul alegerilor prezidențiale din Ucraina, actorul de comedie Volodimir Zelenski, a anunțat că intenționează să înceapă un "puternic război informațional" menit să conducă la încetarea focului în Donbas - scrie portalul de știri Podrobnosti, menționând că Zelenski a făcut o declarație în acest sens după anunțarea rezultatelor parțiale ale alegerilor prezidențiale de duminică.

Actorul a precizat că va începe să pună în practică acest plan în viitorul apropiat, adăugând că are "idei foarte creative" cu privire la acest subiect. Totodată, Volodimir Zelenski a făcut apel la jurnaliști să i se alăture în acest proiect. "Vom avea nevoie de ajutorul vostru (al jurnaliștilor, n.red). Totul se va întâmpla foarte curând" - a declarat Zelenski, adresându-se jurnaliștilor prezenți la sediul său de campanie.

După numărarea a 90,25% din voturile exprimate de ucraineni în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale de duminică, reprezentanții Comisiei Electorale Centrale de la Kiev au anunțat că Volodimir Zelenski a fost votat de 73,18% din alegători, în timp ce contracandidatul său, președintele Petro Poroșenko, a obținut doar 24,49% din sufragii.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău