Zeci de răniți în urma unei explozii produse în Fâșia Gaza / Armata israeliană spune că nu are nicio legătură cu deflagrația

  • 23 Ianuarie 2021 15:28
Zeci de răniți în urma unei explozii produse în Fâșia Gaza / Armata israeliană spune că nu are nicio legătură cu deflagrația
Captură video Hotnews.ro

Zeci de persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unei explozii care a avut loc într-o clădire din teritoriul palestinian Fâșia Gaza, armata israeliană spunând că nu are nicio legătură cu incidentul, acesta fiind produs din cauza depozitării de armament în zone rezidențiale.

Explozia s-a produs într-o clădire situată într-o zonă rezidențială din localitatea Beit Hanun, în nordul Fâșiei Gaza, informează cotidianul Times of Israel, citat de hotnews.ro.
 
Potrivit unor surse citate de site-ul Ynetnews.com, cel puțin 36 de persoane au fost rănite după prăbușirea clădirii.
 
Autoritățile din Fâșia Gaza, teritoriu aflat sub controlul organizației islamiste Hamas, nu au stabilit cauza exploziei.
 
Armata israeliană a anunțat că nu este implicată în incident. Este vorba de un incident intern, a declarat locotenent-generalul Avidai Edrei, un purtător de cuvânt militar israelian. "Este rezultatul stocării armamentului în clădiri rezidențiale", a afirmat oficialul militar israelian.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău