Zeci de mașini de taxi au fost verificate de Fisc, ANTA și INP

  • 27 Septembrie 2019 16:00
Zeci de mașini de taxi au fost verificate de Fisc, ANTA și INP

Zeci de mașini de taxi au fost trase pe dreapta de agenții de patrulare, iar angajații fiscali și cei de la Agenția Națională Transport Auto (ANTA) au verificat dacă aceștia dispun de actele necesare pentru activitate și dacă nu admit abateri, informează MOLDPRES.

Verificările au fost desfășurate vineri, 27 septembrie, în municipiul Chișinău. Potrivit Serviciului Fiscal de Stat, în cadrul verificărilor au fost depistate mai puține abateri decât în cazul operațiunilor similare desfășurate anterior, ceea ce denotă creșterea nivelului de conformare al agenților economici.

În total, de la începutul anului curent, SFS a efectuat 1 387 de controale fiscale la contribuabilii care prestează servicii de transport în regim taxi, în rezultatul cărora au fost aplicate sancțiuni fiscale în sumă de 364,4 mii de lei și sancțiuni contravenționale în sumă de 1,4 milioane de lei.

Totodată, au fost efectuate 401 controale fiscale la agenții economici prestatori de servicii de transport interurban. În 165 de cazuri au fost depistate încălcări. Ca rezultat, au fost aplicate sancțiuni fiscale de 729 mii de lei și sancțiuni contravenționale de 44,4 mii de lei.

Sursa: Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău