Zece oameni au murit și opt au fost răniți în urma unei explozii produse la o benzinărie în Irlanda

  • 08 Octombrie 2022 19:22
Zece oameni au murit și opt au fost răniți în urma unei explozii produse la o benzinărie în Irlanda

Bilanțul exploziei de la benzinăria din comitatul Donegal a crescut la 10 morți, iar serviciile de urgență continuă să caute persoane dispărute printre dărâmături, relatează The Guardian. Printre victime sunt patru bărbați, trei femei, doi adolescenți și o fată de vârstă școlară primară, a anunțat poliția.

Spitalul universitar din Letterkenny, situat la 24 km de benzinărie, a fost plasat în stare de urgență și a indicat într-un comunicat că se ocupă de "rănile multiple" ale victimelor.

Într-un comunicat, premierul irlandez Micheal Martin, a declarat că "gândurile și rugăciunile sale se îndreaptă astăzi spre cei care și-au pierdut viața și cei care au fost răniți în această explozie devastatoare", transmite Agerpres.

"Locuitorii insulei vor fi loviți de același sentiment de șoc și de devastare totală, ca și locuitorii din Creeslough față de această pierdere tragică de vieți omenești", a declarat el, mulțumind membrilor serviciilor de urgență care au lucrat "toată noaptea în circumstanțe extrem de traumatizante".



Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:5,66 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Mon
11
Arhivă Radio Chișinău