Zece medalii cucerite de sportivi din Republica Moldova la Campionatul Mondial de karate shotokan printre seniori și tineret

  • 05 Octombrie 2023 11:53
Zece medalii cucerite de sportivi din Republica Moldova la Campionatul Mondial de karate shotokan printre seniori și tineret

Cinci sportivi din Republica Moldova au cucerit 10 medalii la Campionatul Mondial de karate shotokan, care s-a desfășurat în Grecia. La nivel de seniori, liderul lotului Vitalie Spînu a obținut două medalii de aur la probele kumite individual sandon shobu +80 kg și Open și una de bronz la ippon shobu +80 kg, transmite IPN.

Anastasia Spînu s-a ales cu o medalie de aur la kumite individual Open și una de argint la kumite individual sanbon shobu 58 kg, iar Xenia Schiba a cucerit bronzul la kumite individual ippon shobu 58 kg.

Xenia Schiba a obținut două medalii de bronz și la nivel de tineret în probele kumite individual ippon shobu și sanbon shobu 58 kg. Tot la tineret, Daniel Mutelica a cucerit argintul la kumite individual ippon shobu 70 kg, iar Maxim Guțu s-a ales la fel cu medalia de argint în aceiași probă, dar în categoria de greutate 78 kg.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:2,57 m/s
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău