Zboruri spre Moscova în februarie

  • 01 Februarie 2021 14:59
Zboruri spre Moscova în februarie

Din 1 februarie, FlyOne operează zboruri directe din Chișinău spre Moscova și retur în zilele de luni și vineri, transmite IPN citând un comunicat de presă al companiei.

Cursele sunt operate conform orarului:
Chișinău (KIV) ora 10.00 – Moscova (VKO) ora 13.00;
Moscova (VKO) ora 14.00 – Chișinău (KIV) ora 15.00.

Și compania Air Moldova a publicat orarul de zbor pentru prima jumătate a lunii februarie. Zboruri spre Moscova sunt planificate pentru 4, 6, 11 și 13 februarie.

Operatorii atenționează pasagerii, înainte de a procura bilete, să verifice informațiile emise de către autoritățile statului în care intenționează să călătorească, privind restricțiile instituite sau anulate.

La data de astăzi, accesul cetățenilor străini în Federația Rusă este interzis, cu unele excepții. Pot călători, membrii delegațiilor oficiale, persoanele care au reședința permanentă pe teritoriul Federației Ruse (cu permis de ședere pentru un cetățean străin/apatrid), persoanele care sunt membri ai familiei cetățenilor Federației Ruse (soți, părinți, copii, părinți adoptivi, copii adoptați). De asemenea, pot merge în Federația Rusă persoanele care călătoresc în legătură cu decesul unei rude apropiate, cu prezentarea documentelor care confirmă decesului persoanei și relația de rudenie.

Cetățenii străini care vor zbura Chișinău-Moscova/ Domodedovo trebuie să prezinte un test PCR negativ la aeroportul din Chișinău, efectuat nu mai devreme de 72 ore până la aterizare în Federația Rusă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Tue
19
Wed
14
Thu
14
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău