Zaria Bălți este singura echipă din R.Moldova care merge mai departe în Europa League

  • 07 Iulie 2017 08:23
Zaria Bălți este singura echipă din R.Moldova care merge mai departe în Europa League

Zaria Bălți este singura echipă din R. Moldova care merge mai departe în Europa League după ce a trecut de FK Sarajevo la capătul unui meci dramatic din manșa secundă a primului tur preliminar, disputat aseară în deplasare.

Zaria Bălți s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Europa, iar Milsami Orhei și Dacia Chișinău au fost eliminate din competiție.

Bosniacii au condus până la pauză cu scorul de 2-0 (A. Hebibovic, min.13,  și A. Kadusic, min. 35 din penalti), însă în repriza secundă bălțenii au redus din handicap prin ucraineanul Serghei Zaginailov (min. 60).

Deoarece meciul tur de săptămâna trecută s-a încheiat cu același rezultat de 2-1 în favoarea echipei noastre, au fost dictate două reprize de prelungiri, iar departajarea s-a făcut la penaltiuri, unde bălțenii au fost  mai buni.

Milsami Orhei a obținut doar o remiză, 1-1, în confruntarea de acasă cu luxemburghezii de la Fola Esch, după ce au pierdut în primul meci cu scorul de 1-2, iar Dacia s-a făcut de rușine fiind eliminată de macedonenii de la Shkendija cu scorul general de 7-0. Săptămâna trecută Dacia a cedat în Macedonia cu scorul de 0-3, iar aseară la Speia, lupii galbeni au încasat patru goluri fără să marcheze vreun gol.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău