Zăpada a îngreunat traficul pe Autostrada Baikal, din regiunea Irkutsk

  • 02 Octombrie 2021 11:49
Zăpada a îngreunat traficul pe Autostrada Baikal, din regiunea Irkutsk

Zăpada abundentă a îngreunat traficul pe Autostrada Baikal, din regiunea Irkutsk, din Rusia, scrie Rador.

Autostrada Federală R-258 Baikal, în apropiere de localitatea Kultuk, traficul se desfășoară cu dificultate, din cauza ninsorilor, serviciile de intervenție acționează în zonă, transmite Serviciul de presă al Guvernului regiunii Irkutsk.

„Condițiile meteorologice sunt nefavorabile, creând probleme mari pentru trafic astăzi, în zona Kultuk, a Autostrăzii Federale R-258 Baikal, unde a căzut o cantitate semnificativă de zăpadă'', anunță autoritățile. Se mai subliniază că precipitații abundente sunt așteptate în unele zone din Munții Saianul de Est și Baikalul de Sud, pe 2 octombrie.

Serviciile de intervenție au pregătit 30 de mii de metri cubi de nisip și 2.500 de tone de sare pentru tratamentul anti-îngheț al suprafețelor drumurilor federale din regiunea Irkutsk. 177 de vehicule vor interveni pentru tratamente cu soluții anti-îngheț de-a lungul autostrăzilor Baikal, Siberia și Viliui. Meteorologii ruși anunță că precipitații sub formă de ploaie și zăpadă sunt așteptate în regiunea Irkutsk și pe 3 octombrie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău