ZACS - Ziua așteptării căsătoriei sacre, spectacol marca Daniela Burlaca la Teatrul Geneza Art

  • 06 Noiembrie 2023 18:34
ZACS - Ziua așteptării căsătoriei sacre, spectacol marca Daniela Burlaca la Teatrul Geneza Art

La Teatrul ”Geneza Art” va avea loc marți, 7 noiembrie, la ora 19.00, spectacolul ”ZACS - Ziua așteptării căsătoriei sacre”, în regia Danielei Burlaca, relatează Moldpres.

Daniela Burlaca a menționat că „ZACS” este o comedie grotescă, cu situații diverse și pline de umor, despre o mireasă care așteaptă și un mire care nu vine, relatează sursa citată.

„ZACS” este o reflecție a societății anilor ‘90 cu reverberații în actualitate. Un spectru de relații clasice familiale, în care ne oglindim regăsindu-ne”, a precizat Daniela Burlaca. În spectacol sunt antrenați actorii Cristina Trînbaci, Nicu Țurcanu, Cristian Perepeliuc, Victoria Botnar, Mihai Bordian, Viorel Cozma, Iurie Gologan, Milissa – Alexandrina Gologan și Ilie Ștefanesa.

în aceeași zi, în cadrul Festivalului Internațional al Artelor Contemporane, BE FREE FEST 2023, Compania de Dans ”Editta Braun” din Salzburg, Austria, va oferi publicului spectacolul de dans HYDRÁOS de Editta Braun, iar Teatrul Național ”Mihai Eminescu” – spectacolul ”Domnișoara Iulia” de August Strindberg, în regia Luminiței Țâcu.

Miercuri, 8 noiembrie, la ora 18.30, la Teatrul Fără Nume, în cadrul Festivalului Internațional al Artelor Contemporane BE FREE FEST 2023, va avea loc un spectacol de muzică jazz cu genericul iSWINGmyWAY, susținut de muzicianul Misha Grossu. În aceeași zi, la 18.30, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” readuce în scenă spectacolul ”Domnișoara Iulia” de August Strindberg, în regia Luminiței Țâcu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:0 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău