Wizz Air, Kaufland și alte companii de top vor recruta angajați la Târgul de Cariere din Chișinău. Când va avea loc acesta

  • 22 Octombrie 2019 11:39
Wizz Air, Kaufland și alte companii de top vor recruta angajați la Târgul de Cariere din Chișinău.
Când va avea loc acesta

Târgul de Cariere Chișinău, cel mai mare eveniment de recrutare din Republica Moldova, anunță o nouă ediție în perioada în 1-2 noiembrie 2019. Evenimentul va avea loc la Palatul Național ”Nicolae Sulac” din Chișinău, fiind așteptate peste 50 companii și aproximativ 5000 candidați, incluzând atât tineri absolvenți cât și angajați cu experiență de câțiva ani pe piața forței de muncă.

Printre companiile prezente la Târgul de Cariere în sezonul de toamnă 2019 se numără: Kaufland, Banca Națională a Moldovei, Mobiasbanca - OTP Grup, Draexlmaier, Moldtelecom, Victoriabank, Wizz Air, Stefanini, Petrom Moldova, Gas Natural Fenosa și Gilat Satellite Networks.

Domeniile din care provin companiile ce oferă locuri de muncă sunt diverse, de la Retail, Resurse Umane, Inginerie sau Financiar-Bancar și până la Automotive, Turism, Contabilitate, Consultanță și IT, posturile disponibile și numărul acestora crescând constant de la un sezon la altul. Față de edițiile trecute Târgul de Cariere Chișinău, ediția de toamnă 2019 va include și joburi part-time și internship-uri pentru anumite companii.

Pentru a doua ediție consecutivă, Târgul de Cariere aduce la Chișinău și un turneu de gaming, parte din conceptul “Digital Crusade”, cea mai complexă rețea de evenimente de gaming din România. În cadrul turneului vor fi aduse: League of Legends, Dota și FIFA. 

Digital Crusade reprezintă următorul pas în evoluția seriei ”Gaming Tournaments”, implementată inițial de Târgul de Cariere în toamna anului 2018 la Cluj Napoca și care, împreună cu Transylvania Esports, a luat amploare, în prezent adresând 6 locații diferite în România și Republica Moldova. Se estimează participarea a zeci de echipe sau jucători individuali, dintre cei mai competenți, dar și amatori, cu peste 100 de oameni implicați activ și peste 500 de participanți din public, special veniți pentru a fi parte din joc.  

 

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova. Activitatea companiei a început în 2006, în Cluj Napoca, ajungând să ofere, după un deceniu de activitate, cea mai răspândită și eficientă soluție de recrutare din țară. Evenimentele desfășurate în cele șapte orașe: Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna) au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 25.000 candidați cu potențial.   

Wizz Air, Kaufland și alte companii de top vor recruta angajați la Târgul de Cariere din Chișinău.
Când va avea loc acesta

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău