Whitney Houston, readusă în atenția publicului cu un album postum și o hologramă

  • 21 Mai 2019 10:46
Whitney Houston, readusă în atenția publicului cu un album postum și o hologramă

Moștenitorii lui Whitney Houston au încheiat un acord pentru a încerca să reaprindă flacăra cântăreței americane cu ajutorul unui album postum cu piese inedite și al unui turneu sub formă de hologramă, relatează marți AFP, citat de Agerpres.

Casa de discuri Primary Wave Music Publishing a anunțat luni încheierea unui acord cu moștenitorii cântăreței, decedate în 2012, în baza căruia a achiziționat 50% din patrimoniul artistei inclusiv drepturile asupra muzicii, filmelor și a produselor derivate.

Artista cu cel mai mare număr de recompense primite de-a lungul timpului, Whitney Houston a murit la 48 de ani după ce a pierdut lupta cu dependența de droguri.

"Datorită prestigiului mondial pe care îl are Primary Wave și numeroaselor sale contacte, acest partenariat va purta talentul artistic și integritatea moștenirii lui Whitney spre stratosferă", a declarat Pat Houston, sora vitregă și executoarea testamentară a cântăreței, citată într-un comunicat.

"După moartea lui Whitney a existat mult negativism în jurul numelui său; nici nu se mai vorbea despre muzica sa", a declarat ea ziarului New York Times.

Pat Houston a explicat cotidianului că organizarea unui turneu cu holograma lui Whitney Houston reprezintă prioritatea acestui partenariat, care ar putea fi urmat de acorduri privind produsele derivate, inclusiv un spectacol pe Broadway.

"Whitney Houston este o artistă unică, a cărei voce extraordinară îi însoțește pe oameni în viața lor cotidiană și azi", a declarat Lawrence Mestel, patronul companiei Primary Wave, care are în portofoliu staruri precum Bob Marley, Smokey Robinson și Def Leppard.

Sursa: Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Jurnal militar
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău