Weekend negru pentru sportul bulgar: Patru atleți au murit în două accidente care au avut loc în nordul țării

  • 12 Noiembrie 2023 15:55
Weekend negru pentru sportul bulgar: Patru atleți au murit în două accidente care au avut loc în nordul țării

Weekend negru pentru sportul bulgar. Patru persoane au murit în accidente grave în nordul Bulgariei. Printre acestea se numără antrenoarea de volei din Pleven Stefka Velikova și două voleibaliste de la clubul „Olympiec”, iar cealaltă victimă este celebrul antrenor de fotbal Ferrario Spasov, transmite Novinite.

Ambele incidente au avut loc noaptea trecută. Unul pe drumul Pleven – Lovech, iar al doilea – pe drumul Sofia – Varna, în apropiere de satul Sheremetya din Veliko Târnovo, scrie G4Media.

Ieri, în jurul orei 17.00, în regiune au început ploi intense. Incidentul de lângă Sheremetya a avut loc în jurul orei 17:30. Șoferul care a măturat mașina lui Ferrario Spasov a fost reținut, acesta are 24 de ani. Testele sale de alcoolemie și de droguri au fost negative, dar, potrivit unor informații neconfirmate, el conducea cu 150 km/h pe carosabilul umed.

În celălalt accident, antrenorul Stefka Velikova și două voleibaliste au fost ucise, existând și sportivi răniți. Cauza probabilă a acestui incident a fost, de asemenea, viteza excesivă pe carosabil umed. Municipalitatea din Pleven a anunțat o zi de doliu în memoria celor decedați. Federația de volei a anunțat, de asemenea, trei zile de doliu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:2,57 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău