Vreme variabilă și ninsori cu lapoviță au anunțat meteorologii pentru ultimul weekend din ianuarie

  • 29 Ianuarie 2021 16:07
Vreme variabilă și ninsori cu lapoviță au anunțat meteorologii pentru ultimul weekend din ianuarie

Luna ianuarie din acest an își ia rămas bun cu temperaturi variabile, care vor alterna ger, valori pozitive, lapoviță, ninsori și soare, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Conform meteorologilor, în ultimul weekend din prima lună a anului, se așteaptă până la 7 grade de frig, noaptea, și până la 7 grade cu plus, ziua.

Sâmbătă, 30 ianuarie, în toată țara se așteaptă ger mai mare noaptea (maxim minus 7 grade Celsius), dar și temperaturi generoase, ziua (plus 7 grade Celsius). Tot mâine, în toată țara se așteaptă ploi, ninsori și lapoviță, de aceea salvatorii și poliția atenționează participanții la trafic să fie atenți la drum.

Pe 31 ianuarie, vremea se îmblânzește ușor noaptea, în schimb se răcește ziua și va bucura cu cer senin, parțial însorit. 

Contactate de MOLDPRES, surse de la SHS au estimat că față de anul trecut „în acest an, am avut parte de un ianuarie generos, cu toate atributele iernii, în mare parte suficiente pentru a asigura nivelul necesar de umezeală pentru lucrările agricole din următorul sezon agricol”.

Sursa:MOLDPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
11,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:66 %
Vint:3,09 m/s
Wed
10
Thu
13
Fri
14
Sat
11
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău