VOX | Ce votează chișinăuienii. Care sunt așteptările de la aceste alegeri

  • 24 Februarie 2019 14:38
VOX | Ce votează chișinăuienii. Care sunt așteptările de la aceste alegeri

Chișinăuienii care au ieșit astăzi la urne spun că și-au dat votul pentru un trai decent, pentru o viață pașnică și pentru un viitor mai bun pentru copii lor.

„Am votat pentru un viitor mai bun, pentru un viitor pentru copii. Am votat pentru o viață mai bună pentru toți locuitorii. Am votat pentru o clasă politică nouă, să facem o schimbare spre bine. Am încredere. Doar dacă vom ieși la vot, vom realiza ceva”, spune un locuitor al Chișinăului.

Ca să fie schimbări în țara asta, înspre bine”, își exprimă speranța un alt alegător.

Reporter: „Credeți că o să vi se îndreptățească așteptările?”

„Depinde de câți alegători o să fie. Dacă o să stea acasă, n-o să obținem nimic, o să rămânem unde am fost”, spune un concetățean.

„Sincer vorbind pentru pace. Să fie liniște în țară, să fie prosperitate, să trăiască lumea mai bine, să fie încredere în ziua de mâine. Păcat că lumea pleacă”.

„Ca să avem un Parlament curat și ca să trăim așa cum trăiesc oamenii în multe țări dezvoltate”, spune un interlocutor.

Reporter: - „Credeți că noii deputați vor fi în stare să realizeze toate acestea?”

„Mă îndoiesc. Îmi pare rău, dar am votat pentru cei în care nu am deplină încredere, din păcate, Dar e așa o încurcătură acolo la ei…”, răspunde un alt interlocutor.

„Am votat pentru schimbare și cred că schimbarea asta poate s-o facă cineva care nu face parte din Parlamentul actual. Vreau o viață mai bună – pentru mine și pentru copiii mei”, spune un cetățean.

Reporter - Aveți speranța că vi se vor îndreptăți așteptările?”

„Am foarte mici speranțe. Pentru că am avut speranțe și la alte alegeri și nu mi s-au îndreptățit. Acum am mai muține speranțe, dar totuși încă sunt!”, își exprimă neîncrederea un alt cetățean.

„Dacă votul meu contează, atunci sunt împotriva mizeriei care este în țară și poate că opinia mea va ajuta să îndrepăm lucrurile”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
21,24
Câțiva nori
Umiditate:56 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău