Volodimir Zelenski a fost întrebat ce crede că s-ar întâmpla dacă moare Putin: „Nu va mai fi război”

  • 12 Decembrie 2022 19:06
Volodimir Zelenski a fost întrebat ce crede că s-ar întâmpla dacă moare Putin: „Nu va mai fi război”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost întrebat ce crede că se va întâmpla dacă Vladimir Putin moare. Liderul de la Kiev este de părere că războiul se va termina dacă dictatorul rus moare, relatează publicația Ukrainska Pravda.

Președintelui ucrainean i-a fost adresată întrebarea în timpul unui interviu realizat la metroul din Kiev pentru emisiunea de pe Netflix a lui David Letterman, potrivit Digi24.

„Să ne imaginăm că Putin se îmbolnăvește și moare sau cade accidental de la o fereastră și moare, va mai continua războiul?”, a fost întrebarea adresată președintelui ucrainean.

„Nu. Nu va mai fi război. Acel regim autoritar este îngrozitor Există un risc mare ca totul să fie decis de o singură persoană. Așa că atunci când această persoană dispare, toate instituțiile se opresc. Ceva similar s-a întâmplat și în Uniunea Sovietică. Totul s-a oprit. Cred că dacă el nu va mai fi acolo, va fi dificil pentru ei. Se vor concentra pe politica interna, nu pe cea externă”, a răspuns președintele Volodimir Zelenski.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău