Volodimir Zelenski: „Nu mi-e frică de Maidan"

  • 10 Octombrie 2019 12:39
Volodimir Zelenski: „Nu mi-e frică de Maidan

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, susține că nu se teme de proteste, liderul de la Kiev făcând declarația respectivă în contextul în care în capitala ucraineană au avut loc mai multe manifestații împotriva așa-numitei "formule Steinmeier" pentru restabilirea păcii în Donbas.

"În general, în ceea ce privește Maidanul, menționez că nu mi-e teamă de nimic. În orice moment, în nicio secundă. Dacă societatea nu dorește ca echipa mea să continue, ca eu să nu mai fiu președinte, nu va fi vărsare de sânge. Abordez cu mult calm această chestiune. Dar oamenii trebuie să știe ce aleg, iar într-o astfel de situație, cu siguranță nu vor alege încheierea războiului" - a afirmat Zelenski, citat de agenția Ukrinform, care menționează că liderul de la Kiev organizează, joi, o conferință de presă maraton, care se desfășoară pe durata întregii zile.

Întrebat de un jurnalist dacă este de părere că doar el poate opri războiul, Volodimir Zelenski a răspuns: "Eu nu am venit din mediul politic, dar știți cu ce procent am fost ales președinte al Ucrainei. Oamenii cred că eu pot să fac acest lucru (încetarea războiului, n.red)".

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău