Vladislav Gribincea și Mihaela Pascal au promovat evaluarea Comisiei Vetting

  • 11 Aprilie 18:10
Vladislav Gribincea și Mihaela Pascal au promovat evaluarea Comisiei Vetting

Candidatul la funcția de judecător la Curtea Supremă de Justiție, Vladislav Gribincea și candidata la funcția de membră în Colegiul pentru selecția și evaluarea judecătorilor al Consiliului Superior al Magistraturii, Mihaela Pascal, au promovat evaluarea Comisiei Vetting, anunță un comunicat al Comisiei, informează Radio Chișinău.

În cazul lui Vladislav Gribincea, a fost elaborat un raport cu propunerea de promovare, pe care l-a trimis la CSM care urmează să se pronunțe în ședință publică dacă acceptă sau respinge raportul Comisiei.

La CSJ, din cei 35 de subiecți ai evaluării, Comisia a trimis la CSM 16 rapoarte de evaluare. Alte șase rapoarte sunt în proces de elaborare, iar șapte candidați la CSJ și un judecător CSJ în funcție sunt în proces de verificare. 

În concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante în Colegiul pentru selecția și evaluarea judecătorilor s-au înscris 13 candidați, care au fost transmiși de către CSM Comisiei Vetting pentru evaluare. Dintre aceștia, o candidată s-a retras, iar doi au promovat evaluarea.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
17
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău