Vladislav Blănuță, fostul căpitan al naționalei de tineret a Republicii Moldova, a fost convocat la selecționata U21 a României

  • 15 Noiembrie 2023 14:29
Vladislav Blănuță, fostul căpitan al naționalei de tineret a Republicii Moldova, a fost convocat la selecționata U21 a României

Selecționerul naționalei de tineret a României, Daniel Pancu, l-a inclus pe Vladislav Blănuță, fost căpitan al naționalei de tineret a Republicii Moldova, în listă pentru meciurile cu Albania și Elveția din preliminariile Campionatului European de tineret din 2025.

Blănuță a devenit eligibil pentru a reprezentativa României acum lună, având undă verde chiar de la FIFA.

„Sunt și eu fericit pentru decizia de la FIFA. Abia aștept să joc ca U21 în Superligă și sper să ajut echipa cu cât mai multe realizări, să facem o figură frumoasă și să ne revenim. Asta îmi doresc, să muncim împreună.

Am fost mult pe gânduri, am vorbit și cu familia, nu a fost o decizie grea. Sper ca România să îmi ofere un viitor mai strălucit”, a declarat  Vladislav Blănuță pentru Europsport.

Până la decizia forului internațional, atacantul a jucat 9 partide pentru naționala de tineret a Republicii Moldova pentru care a marcat trei goluri.

Atacantul de 21 de ani este legitimat la FC Universitatea-1948 Craiova din luna septembrie a anului 2022. În perioada scursă de atunci el a jucat 21 de meciuri în care a înscris și un gol.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău