Vladimir Voronin supărat pe participarea comuniștilor ruși la congresul socialiștilor

  • 24 Decembrie 2016 11:12
Vladimir Voronin supărat pe participarea comuniștilor ruși la congresul socialiștilor

Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, și-a exprimat nedumerirea în legătură cu participarea unei delegații a comuniștilor din Rusia (PCRF) la congresul Partidului Socialiștilor (PSRM). Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta el i-a scris liderului PCRF, Ghennadii Ziuganov.

Voronin a amintit că Igor Dodon "a părăsit PCRM ca un trădător și a cumpărat din banii organizatorilor pogromurilor din 7 aprilie un partid-spoiler", precum și că Dodon și alți doi deputați aleși pe listele Partidului Comuniștilor au jucat un rol decisiv în alegerea lui Nicolae Timofti drept Președinte al RM.

"Conform informațiilor din diferite surse, pe care Dodon niciodată nu le-a dezmințit, pentru această ticăloșie el a primit 3 mil. euro. Numai datorită acestei trădări regimul antipopular a rezistat și a făcut multe crime împotriva poporului și statului", scrie Voronin, precizând că în aceste infracțiuni "au participat și socialiștii, care au primit partea lor".

Liderul comuniștilor și-a exprimat regretul față de acțiunile tovarășilor ruși și ale lui Ziuganov, care i-a trimis lui Dodon un mesaj prin intermediul reprezentantului său, Kazbek Taisaev.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,03 m/s
Fri
18
Sat
15
Sun
15
Mon
18
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău