Vladimir Voronin atacă Radio Chișinău

  • 10 Iunie 2012 04:25
Vladimir Voronin atacă Radio Chișinău

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a acuzat Statele Unite, forțele europene de dreapta și România că ar fi impus formarea unei alianțe de guvernare care să îi excludă pe comuniști, inclusiv printr-o campanie mediatică în care ar fi implicate canale mass-media din Republica Moldova. Vladimir Voronin a nominalizat și Radio Chișinău, canal care aparține Societății Române…

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a acuzat Statele Unite, forțele europene de dreapta și România că ar fi impus formarea unei alianțe de guvernare care să îi excludă pe comuniști, inclusiv printr-o campanie mediatică în care ar fi implicate canale mass-media din Republica Moldova. Vladimir Voronin a nominalizat și Radio Chișinău, canal care aparține Societății Române de Radiodifuziune:

Majoritatea mijloacelor de informare în masă, care actualmente sînt servile Alianței de guvernare, sînt finanțate în mod deschis de guvernul român, începînd cu canalul Jurnal.tv, post de radio Chișinău, zecide ziare și portaluri de Internet. Toate acestea fără a lua în considerare acele mass-media "moldovenești" finanțate de așa-numiții investitori români privați, a spus Vladimir Voronin.

Acesta nu a fost primul atac al unor reprezentanți ai comuniștilor împotriva mass-mediei din România, mai mulți jurnaliști români fiind forțați să părăsească Republica Moldova în perioada revoltei anti-comuniste din aprilie 2009, în timp ce altora li s-a interzis accesul în țară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău